Allt från vanliga lagningar till estetisk tandvård

TANDVÅRD FÖR HELA FAMILJEN!

TANDVÅRDSGRUPPEN MArkaryd

En god tandstatus genom hela livet

 

Start         Om        Tjänster       Personal         Info/Nyheter 

telefon: 0433-160 40

TANDLÄKARE MARKARYD

Tandvård för hela familjen! Vi erbjuder tandvård för patienter i alla åldrar. Hos oss kan du få allt från estetisk tandvård till vanliga lagningar. För oss är det viktigt att patienten bibehåller en god munstatus genom hela livet. Förebyggande tandvård är viktig för oss, därför bekostar vi fluorsköljningen på skolorna i Markaryd och har alltid en förebyggande inriktning i våra behandlingar.

 

 

TANDHYGIENIST

På kliniken arbetar två tandhygienister som gör årliga undersökningar. De hjälper till att förebygga/behandla tandköttsinflammation och tandlossning med framgång. Behandlingen är individuell och innebär att tandköttsfickorna noga rengörs på ett vetenskapligt och beprövat sätt.

 

 

PROFYLAXSKÖTERSKA

Förebyggande tandvård är viktig för att du skall kunna få och behålla dina tänder livet ut. Vi är specialiserade inom området och jobbar dagligen med att förebygga "hål i tänderna" och tandköttsinflammation. Vår profylax-sköterska ger individuell information samt rådgivning om hur man ska sköta sin munhygien och kost för att hålla sig frisk i munnen. Tid till  profylaxsköterskan kan därför bli aktuell efter din undersökning hos tandläkare/tandhygienist.